tisdag 17 april 2012

Vi är taggade!

papper

Idag var det äntligen start för fortsättningskursen i Rallylydnad! Det har blivit så ljust att vi kunde vara utomhus hela timmen och det var skönt. Bra med miljöombyte. Vi körde en övning för bakdelskontroll och sen var det dags för bana! Det är en tjej i gruppen som ska tävla med sin Wheaten i samma klass som vi på lördag så bana med nybörjarklass-skyltar var det idag! Härligt med en instruktör som är så mån om sina elever och peppar oss till att tävla.

Första rundan skulle Melker fram och nosa på både skyltarna och konerna. Skyltarna förstår jag verkligen inte med tanke på att vi har egna EXAKT likadana här hemma men hundar, ni vet? ;)
Vi fick börja om efter nosandet och då gick vi en jättebra runda.

Efteråt tog gruppen en lång fika och pratade hund och tävling. Vi som ska tävla på lördag med uppmanade att kolla om vårt startnummer kommit upp på sbktavling.se, och mycket riktigt! Vi startar som nummer 13 av 25, i mitten alltså.

Till er tävlingsexperter: Vad ska man ha med sig?
- Vaccinationsintyg
- Stamtavla
- Medlemskort till klubb

Har jag glömt något? Några allmänna tips om vad som är bra att ha med/tänka på?
Vi är taggade!

3 kommentarer:

  1. Ni är så duktiga, vi håller tummar och tassar för er! Kram Cajsa och Stella

    SvaraRadera
  2. Ska bli spännande att se om fästingmedlet fungerar! Vi har inte haft några ännu (peppar peppar). Tycker att ni också ska börja blogga ;) vill följa er utveckling och man får massor med tips av annat hundfolk!

    SvaraRadera
  3. En bur eller plats som han kan koppla av i om det behövs, belöning, vatten, något täcke eller filt om det blir kallt och en massa glädje skulle jag säga! :)

    SvaraRadera