söndag 15 april 2012

tack

headbang

Melker gör en head bang som tack för alla peppande kommentarer angående burträningen! Nu ligger han och sover gott där inne.

5 kommentarer:

  1. Sööötnos! Dom äter i/d :) Skrev ett inlägg om det på bloggen om det skulle vara intressant! :)

    SvaraRadera
  2. Vilka söta bilder på Melker-pojken!! Härligt att det går bra med burträningen.. Jag ska komma igång och köra lite burlekar med Nixon vilken dag som helst - det är mycket man vill hinna med känner jag ;)

    SvaraRadera
  3. Hejhopp Fanny och Melker!
    Jo jag förstår vad du menar med QF och man vill ju ha den mest bästa lösningen oavsett tid, för arbete krävs det och det har vi ju alla förstått;)

    Idag var jag på djuraffären och spanade på fästningmedel men istället för att komma hem med en "ultraljudsgrej" kom jag hem med FIXODIDA. Ett naturmedel utan biverkningar som man ska blanda ner i maten, 2 krm om dagen. Min "hundguru" på djuraffären rekommenderade det varmt och sa att det var det mest effektiva av giftfria alternativ. Så vi prövar med det, vet iofs inte hur mycket effekt det kommer ge då jag inte har tidigare år att jämföra med men då vi bor i södermanland vid vattnet där det kryllar av fästingar så borde det märkas om det fungerar eller inte. Jag återkommer med resultat! :)

    Annars har vi börjat sätta upp regler för Stella här hemma, oj vad sur hon blir när det inte är fritt fram att göra vad man vill! Ett wakeup-call för mig då jag inte stört mig på dessa små saker men sätter ändå regler på dem bara för "ledarskapets skull" och inser att hon inte alls har koll på vem som leder vem ;)
    Har även kört "tysta dagar" för att hon ska lära sig läsa av mitt kroppsspråk bättre och för att jag ska bli bättre på att använda det, lyckat resultat då hon skötte sig fint :)
    Hundmöten fungerar "bättre" på avstånd men mötande rakt på är jäkla svårt..

    Kul att Melker skvallrade själv! Stort framsteg, GRATTIS! :)
    Ja, väldigt synd att det är sånt avstånd. Skulle vara super om ni bodde nära så vi kunde höras och utbyta träningstips och resultat! ;)
    KRAM Cajsa och Stella

    SvaraRadera
  4. Super fin! Ska absolut beställa en! :D

    SvaraRadera
  5. vilken sötnos du har till hund =)

    SvaraRadera