fredag 6 juli 2012

Badpojkarna

Grabbarna väntar på bussen

Igår morse kom Linné och hans husse och åt frukost med oss! Vi hade bestämt oss för att hitta på något med hundarna och tillslut enades vi om att ta bussen ut till Domsten och promenera längst havet.


Det var mulet men riktigt varmt. Linné tog första chansen att springa ut i vattnet och gissa vem som hängde på? Melker! Han badade och helt av egen vilja och tyckte det var riktigt skönt :)

Mysigt :)



Att simma gick sådär, han plaskar panikartat och letar bara efter botten att sätta ner tassarna på. Kommer vi över en flytväst till ett bra pris borde vi skaffa en, simning är fantastiskt bra fysträning!
En hel del springande i vattnet blev det, det är något jag måste komma ihåg: är det varmt vill Melker bada och då kan vi passa på att trava i vattenbrynet för att träna upp honom fysiskt. Toppen!



I väntan på bussen som skulle ta oss hem svalkade sig Melker i sin kyltrasa. Den fungerar fantastiskt bra med tanke på att den har kostat typ 20kr på Netto! Precis en sånhär är det: LÄNK

När vi kom hem däckade Melker och vi packade en picknick-korg och cyklade ut mot Sofiero för att grilla och tjuvlyssna på Timbuktu och Laleh som spelade på stora scenen, härlig dag!

1 kommentar:

  1. Jag såg på instsgram att Melker badat, såå roligt! Skönt då att han kan svalka sig själv varma dagar.

    Vi har fått flytvästen nu, tyvärr har vi fått alger också så vi får se när det blir havsbad igen :(

    SvaraRadera