söndag 10 oktober 2010

Svampplock 10 okt

svampplock

Idag gav vi oss inåt Skåne för att försöka finna skogens guld. Det enda vi fann var dock en usel taggsvamp, några giftigt röda flugsvampar och en flock fästingar i Melkers päls. Men inte misströstade vi. Mopsen fick springa av sig och vi fick njuta av höstvärmen i en mosstäckt glänta. Och nu sover lillen ute i hallen!

11 kommentarer:

  1. melker - du är sötare än en hel påse godis! =D

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! Vi har inte heller hittat några svampar, trots att jag och Viggo tillbringade helgen i Dalarna.

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Bengt vill såååå gärna komma och leka med alla mopsar, men han kan inte denna gången. Husse och matte ska gifta sig på lördagen, så söndagen är bokat till annat. Men vi får hoppas på en träff till inom kort!

    SvaraRadera
  4. Verkligen snygga höstbilder! Usch för fästingar... Själv har jag tydligen en nos för svampsök men min ena människa gillar inte svamp så jag har inte fått lära mig söka efter det. Snopet.

    SvaraRadera
  5. Vad härligt med skogsbus och underbara foton! Fästingar däremot ... usch och fyyyy. Min lilla fralla-tjej har som tur väl är inte haft några ännu... Må så gott i höstsolen! /Elin & frallan Kerstin

    SvaraRadera
  6. Åh, vad roligt! Jag lägger er som länk på min blogg, för jag tänker också komma tillbaka. ;) Hoppas det är okej... Skoj att ni bor i Helsingborg, min lilla tjej kommer därifrån (eller rättare sagt Kvidinge) och två av hennes syskon flyttade till Helsingborg så dem kanske ni träffar på. :)

    SvaraRadera
  7. Fästingar är aldrig kul.... Elsa har fått ett par stycken i sommar.... Svamp har vi heller inte hittat, förutom av den sort som du också hittade ;)

    SvaraRadera
  8. Härliga bilder. Ja, man får lov att ta vara på de sista fina höstdagarna nu. Tänk att fästingarna inte har gett upp ännu.

    sv: tack så mycket, det ska nog gå bra hos vet.

    SvaraRadera
  9. Vilka fina höstbilder!

    Vill du byta länkar?

    SvaraRadera
  10. Vilka härliga bilder !
    Ja, snön kom ju som sagt tidigt i morse.
    Solen försökt ta bort det mesta men i trädgården ligger den allt kvar.
    Killarna springer omkring som galningar och tycker det är jättekul.
    Ska precis sätta in lite bilder från idag.

    kramiz

    SvaraRadera