tisdag 31 augusti 2010

Trick: vacker tass


Om man bortser från "sitt" var "vacker tass" (eller bara tass som vi säger) Melkers första trick! Videon är från när han precis lärt sig vad kommandot betyder.
(OBS! I klippet är Melker runt 4 månader. Det är alltså inte nytt!)

5 kommentarer:

  1. Hej! jag måste lösenordskydda min blogg numera.. kan du skicka ett mail till marta.eslov@gmail.com med ditt mail så får du tillgång? :)

    SvaraRadera
  2. Nu ligger bilden på Melker på förstasidan på Vovve!!!! Han är så fin!

    SvaraRadera
  3. Alltså, det är långa rader av burar där man kan kolla på katterna och sedan hur det går till när dom bedöms och sådant vet jag faktiskt inte för jag kollade mest på siameserna. jag tycker det är rätt hemskt att dom sitter i burar i så många timmar, dock är ju ägarna där och tar hand om dom mest hela tiden, men ändå.

    det är lite som hundutställning, man kollar på ägarna också! det är verkligen ett speciellt folk när det kommer till vissa. älskar det så mycket. ägare som är helt galna, ser ut som deras katter, pratar med andra kattägare om konstiga saker osv. rätt roligt.

    hur gick det på utställningen för er och varför har du inte uppdaterat din egen blogg på ca tre veckor?! åhh jag har saknat den så mycket!

    SvaraRadera
  4. Haha! Det är så roligt att lära nya tricks! Jag har försökt med att lära min Melker med att rulla runt. Men icke att han vill! Jag har försökt med det sen han var valp, så ett tag.. Men rulla runt går han inte med på!

    Däremot "High five" och "give me ten" :D

    SvaraRadera